Välkommen till en Stilla dag 28 september!

posted in: Uncategorized | 0

Välkommen till en Stilla dag för dig som är medlem i Attention Globen med omnejd och förälder till barn med NPF-diagnos. Ett samarbete mellan Attention Globen med omnejd och Skarpnäcks församling. En dag med stilla aktiviteter och en förebyggande stressföreläsning med Ann Otterbeck. Hon har arbetat på kortis med barn med NPF samt har själv erfarenhet kring ett ansträngt föräldraskap. Dagen är kostnadsfri och lunch och eftermiddagsfika serveras.

När: 28 september 2019
Tid: 10.00 – 16.00
Var: Markuskyrkan i Björkhagen
Anmälan: annelie.ekstrom@svenskakyrkan.se

”Hej.
Mitt namn är Annelie Ekström och jag är präst i Svenska kyrkan. Tillsammans med Attention Globen med omnejd anordnar vi en Stilla dag för föräldrar med barn med NPF-diagnos nu i september.
Dagen är helt gratis och en behöver inte vara medlem i Svenska kyrkan för att komma och delta. Vissa av aktiviteterna kommer att ske i kyrkorummet och det kommer finnas präster och diakoner med för samtal under dagen men det är inget tvång att dela vår tro för att kunna vara med och vi kommer inte heller att fira gudstjänst eller liknande.
Vi tänker från församlingens sida att det är vårt jobb att göra livet lättare att leva och vi känner oro för att utrymmet att vila samt att dela för de föräldrar som har ett ansträngande föräldraskap blir färre och det är därför vi vänt oss till Attention Globen med omnejd för att samarbeta kring detta.
Med vänlig hälsning
Annelie”

Läs mer om tillgänglighetsprästen Annelie här berättad av sin chef Maria Berg
Lyssna på Annelie här