Föräldrapromenader 19 och 28 maj

posted in: Uncategorized | 0

Välkommen på föräldrapromenader för föräldrar till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar!

Under Corona-krisen har mycket förändrats i vår tillvaro och för familjer med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar kan det vara extra tufft. Behovet av att kunna träffa andra i samma situation kan vara större än vanligt samtidigt som mycket av de ordinarie aktiviteterna och kontaktmöjligheterna minskar.

Attention Globen med omnejd bjuder därför in till föräldrapromenader vid två tillfällen med möjlighet till samtal och utbyte av erfarenheter med andra föräldrar under kravlösa former. Promenaderna hålls istället för de föräldraträffar som vi tidigare haft i vår lokal och detta för att minska risken för spridning av Corona-viruset.

Anmälan görs till info@attention-globen.se så att vi vet hur många som kommer. Vi följer de riktlinjer som finns och kommer därför begränsa antal deltagare.

För vem? Träffen välkomnar föräldrar till barn i alla åldrar med någon form av NPF-diagnos. Det spelar ingen roll om du som förälder själv har en diagnos eller inte. Träffen är enbart öppen för medlemmar i Attention Globen med omnejd. Information om hur du blir medlem hittar du här
När? Tisdagen den 19 maj och torsdagen den 28 maj kl.18-20. Vid ihållande regn ställer vi in.
Var? Samling utanför vår lokal på Lillåvägen 61 i Bagarmossen (mittemot Capio Barnavårdscentral) se karta.
Vi promenerar därefter till någon trevlig plats i omgivningen och fikar tillsammans.
Förtäring: Var och en tar med något att dricka och vi bjuder på fikabröd och frukt.

Attention Globen med omnejd följer Folkhälsomyndighetens allmänna riktlinjer och uppmanar alla att stanna hemma vid symptom, att tvätta händerna ofta med vatten och tvål samt att hålla avstånd till andra både inomhus och utomhus.

Varmt välkommen!