Välkommen på föräldrapromenad 11 juni!

posted in: Uncategorized | 0

Under Corona-krisen har mycket förändrats i vår tillvaro och för familjer med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar kan det vara extra tufft. Behovet av att kunna träffa andra i samma situation kan vara större än vanligt samtidigt som mycket av de ordinarie aktiviteterna och kontaktmöjligheterna minskar.

Attention Globen med omnejd bjuder därför in till ytterligare en föräldrapromenad med möjlighet till samtal och utbyte av erfarenheter med andra föräldrar under kravlösa former. Promenaderna hålls istället för de föräldraträffar som vi tidigare haft i vår lokal och detta för att minska risken för spridning av Corona-viruset.

Anmälan görs till info@attention-globen.se så att vi vet hur många som kommer!

För vem? Träffen välkomnar föräldrar till barn i alla åldrar med någon form av NPF-diagnos. Det spelar ingen roll om du som förälder själv har en diagnos eller inte. Träffen är enbart öppen för medlemmar i Attention Globen med omnejd. Information om hur du blir medlem hittar du på https://attention-globen.se/bli-medlem/
När? Torsdagen den 11 juni kl.18-20. Vid ihållande regn ställer vi in.
Var? Samling utanför vår lokal på Lillåvägen 61 i Bagarmossen (mittemot Capio Barnavårdscentral). Vi promenerar därefter till någon trevlig plats i omgivningen och fikar tillsammans.
Förtäring: Var och en tar med något att dricka och vi bjuder på fikabröd och frukt.

Attention Globen med omnejd följer Folkhälsomyndighetens allmänna riktlinjer och uppmanar alla att stanna hemma vid symptom, att tvätta händerna ofta med vatten och tvål samt att hålla avstånd till andra både inomhus och utomhus.

Varmt välkommen!