Välkomna på ny och bredare promenad

posted in: Uncategorized | 0

Ny och bredare promenad

Välkommen på promenad som denna gång vänder sig både till vuxna med egen neuropsykiatrisk diagnos och till anhöriga eller föräldrar till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
Under Corona-krisen har mycket förändrats i vår tillvaro och för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar kan det vara extra tufft. Behovet av att kunna träffa andra i samma situation kan vara större än vanligt samtidigt som mycket av de ordinarie aktiviteterna och kontaktmöjligheterna minskar.

Attention Globen med omnejd bjuder därför in till ytterligare en promenad med möjlighet till samtal och utbyte av erfarenheter med andra under kravlösa former. Promenaderna hålls istället för de träffar som vi tidigare haft i vår lokal och detta för att minska risken för spridning av Corona-viruset.

Anmälan görs till info@attention-globen.se senast den 17/10 så att vi vet hur många som kommer!

För vem?
Träffen välkomnar föräldrar eller andra anhöriga till barn i alla åldrar med någon form av neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och vuxna med egna neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Träffen är enbart öppen för medlemmar i Attention Globen med omnejd.

När? söndagen den 18 oktober
Tid? kl. 13 -15.
Vid ihållande regn ställer vi in o detta meddelas på denna sida kl. 11.00 den 18/10.
Var? Samling utanför vår lokal på Lillåvägen 61 i Bagarmossen (mittemot Capio Barnavårdscentral).
Vi promenerar därefter till någon trevlig plats i omgivningen och fikar tillsammans.
Förtäring: Var och en tar med något att dricka och vi bjuder på fikabröd och frukt.

Attention Globen med omnejd följer Folkhälsomyndighetens allmänna riktlinjer och uppmanar alla att stanna hemma vid symptom, att tvätta händerna ofta med vatten och tvål samt att hålla avstånd till andra både inomhus och utomhus.

Varmt välkommen!