Välkommen till digital föreläsning med Bella Stensnäs – 2 december 19-21!

posted in: Uncategorized | 0

”Det utmanande föräldraskapet – stress, energibalansering och återhämtning”

När : Den 2 december kl. 19.00-21.00 via Zoom

Bella Stensnäs, är leg. psykolog, föreläsare och utbildare med fokus på stress och stressrelaterad ohälsa. Sedan 2004 har hon arbetat inom specialistvård för människor med utmattningssyndrom.
Lika länge har hon föreläst och utbildat om stress, stresshantering och hur man själv kan motverka att drabbas.

Bella har hållit en lång rad uppskattade föreläsningar runt om i Sverige. I sin verksamhet stöter hon ofta på föräldrar till barn med neuropsykiatrisk problematik och riktar sig därför i en speciell stressföreläsning direkt till dem.

Åhörarna går ifrån föreläsningen med konkreta tips och verktyg för att göra stressen begriplig och hanterbar.

Hon är själv förälder till ett barn med NPF och väver i sin föreläsning även in egna erfarenheter och strategier.

Senast deltog Bella som föreläsare i vår ”Stilla Dag ” som Attention Globen med omnejd anordnade i september vilket var mycket uppskattat hos alla deltagare.

Vi har bjudit in Bella till en digital föreläsning om utmaningar och självomhändertagande i en situation som förälder till barn med NFP-diagnos.

Vi skulle förstås helst vilja träffa våra medlemmar och Bella i vår medlemslokal men tyvärr kan vi inte det p g a rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Vi vill ändå försöka vara en aktiv förening för våra medlemmar även under rådande omständigheter och erbjuder därför en digital föreläsning denna gång.

Bella är en av våra mest uppskattade föreläsare och vi ser en fördel att genom digitalt upplägg kunna erbjuda samtliga våra medlemmar att få ta del av föreläsningen. Vi hoppas att så många som möjligt av våra medlemmar vill ta möjligheten att lyssna till Bella.

Anmälan till info@attention-globen.se
Ingen avgift utgår.
Detta möjliggörs genom bidrag från Farsta Stadsdelsförvaltning.

Välkomna !