Lucka 24 och premiär för känslogrejen.se

posted in: Uncategorized | 0

God Jul!

❤

Vi öppnar sista luckan i Attentions adventskalender. Idag handlar det om att få vara sig själv

❤

Vill du lära dig mer om känslor, hur vi kan stå ut när det är svårt eller träna på att nå fram med din kommunikation? Besök känslogrejen.se. Syftet med känslogrejen.se är att bidra till mer självkännedom och mer meningsfulla relationer för personer med NPF. Sidan består av 24 animerade filmer, övningar och vardagstips. Vi hoppas att sidan ska vara lite som en vän på vägen, såväl när livet är lättsamt eller mer svårt och tungt. Sidan är framtagen för unga och vuxna med NPF men kan med fördel användas av alla som är intresserade av att lära sig mer om känslor. Vi hoppas att sidan ska kunna nå ut till många, så hjälp oss gärna att sprida den! Tipsa folk i din närhet om sidan och dela i sammanhang där du tror att de kan göra nytta – såväl för personer med egen diagnos, anhöriga och yrkesverksamma.