Promenad 21 februari!

posted in: Uncategorized | 0

Välkommen på promenad som vänder sig både till vuxna med egen neuropsykiatrisk diagnos och till anhöriga eller föräldrar till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Under corona-krisen har mycket förändrats i vår tillvaro och för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar kan det vara extra tufft. Behovet av att kunna träffa andra i samma situation kan vara större än vanligt samtidigt som mycket av de ordinarie aktiviteterna och kontaktmöjligheterna minskar.

Attention Globen med omnejd bjuder därför in till en promenad med möjlighet till samtal och utbyte av erfarenheter med andra under kravlösa former. Promenaden hålls istället för de träffar som vi tidigare haft i vår lokal och detta för att minska risken för spridning av corona-viruset.

Anmälan görs till info@attention-globen.se senast den 19/2 så att vi vet hur många som kommer!

För vem?
Träffen välkomnar föräldrar eller andra anhöriga till barn i alla åldrar med någon form av neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och till vuxna med egna sådana funktionsnedsättningar.
Träffen är enbart öppen för medlemmar i Attention Globen med omnejd.

Antal deltagare är begränsat till 8 i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

När? söndagen den 21/2
Tid? kl. 13 -15
Vid ihållande regn/snö eller sträng kyla ställer vi in och detta meddelas på denna sida kl. 11.00 den 21/2
Var? Samling utanför vår lokal på Lillåvägen 61 i Bagarmossen (mittemot Capio Barnavårdscentral)https://www.google.com/…/data=!3m1!4b1!4m5!3m4…
Vi promenerar därefter till någon trevlig plats i omgivningen och fikar tillsammans.
Förtäring: Var och en tar med något att dricka och vi bjuder på fikabröd och frukt.

Attention Globen med omnejd följer Folkhälsomyndighetens allmänna riktlinjer och uppmanar alla att stanna hemma vid symptom, att tvätta händerna ofta med vatten och tvål samt att hålla avstånd till andra både inomhus och utomhus.

Varmt välkommen!