Superföräldrar – tips på tv-serie!

posted in: Uncategorized | 0

Som förälder består vardagen ofta av att tackla både barnets behov, en oförstående omvärld och ständiga fighter med skola och myndigheter. UR:s talkshow Superföräldrar vill genom kunskap och igenkänning stärka föräldrar, men även andra som finns runtomkring; syskon, mor-och farföräldrar, vänner och andra vuxna.

Programledaren Samantha Coard pratar om NPF-livet med föräldrar som, precis som hon själv, har barn med adhd eller autism. Lotta Borg Skoglund, överläkare i psykiatri och författare, svarar på frågor och kommer med råd kring hur föräldrarna kan hantera situationerna som uppstår.
Varje program gästas av en ny sammansättning föräldrar som öppenhjärtigt delar med sig av sina erfarenheter och frågor som rör livet som NPF-förälder.

Serien är en uppföljning på succéserien Superungar.

Titta här!