Välkommen till digital föreläsning med Bella Stensnäs 2 juni!

posted in: Uncategorized | 0

Välkommen till vår digitala medlemsföreläsning – Medberoendeskap i det utmanande föräldraskapet

När: onsdagen den 2 juni
Tid: kl. 19.00-21.00
Var: via plattformen Zoom
Anmälan: mejla till info@attention-globen.se
Observera att denna föreläsning är endast för våra medlemmar i Attention Globen med omnejd.

Bella Stensnäs, är leg. psykolog, föreläsare och utbildare med fokus på stress och stressrelaterad ohälsa. Sedan 2004 har hon arbetat inom specialistvård för människor med utmattningssyndrom. Lika länge har hon föreläst och utbildat om stress, stresshantering och hur man själv kan motverka att drabbas. Bella har hållit en lång rad uppskattade föreläsningar runt om i Sverige. I sin verksamhet stöter hon ofta på föräldrar till barn med neuropsykiatrisk problematik och riktar sig därför i en speciell föreläsning direkt till den gruppen.
Föreläsningen handlar om hur man kan identifiera medberoendeskap och bli mer medveten om hur detta fenomen påverkar en nära relation. Bella är själv förälder till ett barn med NPF och väver i sin föreläsning även in egna erfarenheter och strategier.

Vi skulle förstås helst vilja träffa er medlemmar och Bella i vår medlemslokal men tyvärr kan vi inte det på grund av rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Bella är en av våra mest uppskattade föreläsare och vi ser också en fördel att genom digitalt upplägg kunna erbjuda samtliga våra medlemmar att få ta del av föreläsningen. Vi hoppas att så många som möjligt av våra medlemmar vill ta möjligheten att lyssna till Bella.

Anmälan till info@attention-globen.se
Observera att denna föreläsning är endast för våra medlemmar i Attention Globen med omnejd.

Ingen avgift utgår. Detta möjliggörs genom samarbete med Farsta Stadsdelsförvaltning.
Välkomna!