Välkomna på glöggmingel hos Attention Globen med omnejd 2 december!

posted in: Uncategorized | 0

Välkomna på glöggmingel hos Attention Globen med omnejd!

Torsdagen den 2 december är alla medlemmar med familjer hjärtligt välkomna på Attention Globen med omnejds årliga glöggmingel med lussekatter, pepparkakor, julmust och pyssel för barnen. En trevlig kväll där vi äntligen får umgås och känna gemenskap. Ni får möjlighet att träffa andra medlemmar och utbyta erfarenheter.

Anmäl er till info@attention-globen.se senast den fredagen 26 november, så att vi kan planera fika och pysselmaterial. Meddela eventuella allergier så att vi kan ordna alternativ. Skriv gärna ålder på medföljande barn.

När? Torsdagen den 2 december
Tid? kl. 19.00 – 21.00
Var? Lillåvägen 61, 128 45 Bagarmossen karta
Hur? Fika, pyssla, mingla, utbyta tankar och idéer.

Hjärtligt välkomna önskar styrelsen för Attention Globen med omnejd
Mark, Helena, Jessica, Lotta, Jackie, Tove, Arne och Louise